Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Een complete verhuisservice in Zuid-Holland

515

Verhuizingen in 2024

265000

Kilometers per jaar

4352

Totaal aantal verhuizingen

100

Klanten bevelen ons aan

Het is verstandig om voor een complete verhuisservice te kiezen bij uw verhuizing in Delft, Zoetermeer of elders in Zuid-Holland. Bij een verhuizing heeft u immers al genoeg aan uw hoofd. Dan is het fijn om voor een verhuisbedrijf te kiezen dat met u meedenkt en u waar mogelijk ontzorgt. Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer is zo'n verhuisbedrijf.

Vraag naar onze mogelijkheden: Offerte

Met onze verhuisservice ontzorgen we u volledig bij uw verhuizing in Zuid-Holland

Ons verhuisbedrijf levert een complete verhuisservice in Delft, Zoetermeer, en de rest van Zuid-Holland. Wij ontzorgen u van A tot Z bij uw verhuizing en gaan daarbij een stap verder dan de meeste andere verhuisbedrijven. Wanneer dat wenselijk is, kunnen we bijvoorbeeld uw fragiele of belangrijkste bezittingen professioneel voor u inpakken. Ook kunnen we kleine klusjes van u overnemen met onze handymanservice. Zo beschikt u altijd over de mankracht die u bij uw zakelijke of particuliere verhuizing nodig heeft.

Reken op een flexibele planning en heldere communicatie

Met onze verhuisservice in Zoetermeer, Bleiswijk, Delft en andere plaatsen in Zuid-Holland hebben we aan alles gedacht. We ontzorgen u niet alleen volledig, maar zijn ook flexibel wat betreft de planning. Zo kunnen we u altijd op het door u gewenste moment verhuizen, ook in het weekend. Dit doen we tegen onze normale tarieven. Daarnaast communiceren we altijd op heldere en open wijze met u en staan uw wensen bij ons centraal. Met persoonlijke aandacht en een verhuisservice op maat zorgen we ervoor dat uw verhuizing in bijvoorbeeld Delft of Zoetermeer volledig naar wens verloopt.

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u gebruikmaken van onze complete verhuisservice voor uw verhuizing in Zuid-Holland, zoals een verhuizing van Zoetermeer naar Delft of andersom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)79 7504500 of vraag online een offerte aan. Wij zorgen er graag voor dat u zorgeloos en perfect verhuist.