Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Handyman services

Een handyman inhuren in regio Zoetermeer

Wilt u een handyman inhuren om u te ondersteunen bij uw verhuizing in Zoetermeer, Delft of ergens anders in Zuid-Holland? Dan helpt de handyman van Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer u graag. Mobility houdt meer in dan alleen goederen verplaatsen. Om volledig aan uw wensen tegemoet te komen, biedt Excellent packing and moving B.V. de handyman service aan. Onze handyman behandelt kleine klussen in en rond het huis om te voorkomen dat deze blijven liggen nadat u bent verhuisd.

Een handyman inhuren voor allerlei klussen in uw woning in Delft of Zoetermeer

Het is vervelend, maar onvermijdelijk: klusjes blijven altijd voor maanden liggen, misschien zelfs jaren. Dat ene klusje dat u telkens vergeet, of dat klusje waar u niet de juiste materialen of gereedschappen voor heeft. Met de hulp van onze handyman blijft geen enkele klus in het huis liggen. Onze handyman kan worden ingehuurd voor reparaties. Het gaat hierbij om reparaties van bijvoorbeeld muren, vloeren, sloten of kleine reparaties zoals het vervangen van lampen en elektriciteit. Er zijn verschillende klussen waarvoor u bij ons verhuisbedrijf uit Zoetermeer, in de omgeving van Bleiswijk en Delft, een handyman kunt inhuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
•    Planken, spiegels en/of schilderijen ophangen
•    Gordijnroeden in orde maken of aanleggen
•    Kleine elektrische apparaten installeren
•    Meubels (de)monteren
•    Vloerbedekking leggen
Ook kan onze handyman diverse kleine reparaties voor u uitvoeren. Met deze complete service kunnen we u dan ook alle zorgen rondom uw verhuizing uit handen nemen.

Huur een handyman in wanneer u dat uitkomt

U kunt onze handyman inhuren wanneer u maar wilt om u te helpen met klusjes in uw woning in bijvoorbeeld Delft of Zoetermeer. Hij heeft namelijk een flexibele agenda en kan zelfs in het weekend of in de avonduren bij u langskomen. Zo worden de klusjes die u zelf niet kunt doen of waar u simpelweg geen tijd voor heeft op het moment dat u dat wenst geklaard. Wilt u gebruikmaken van deze service of onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)79 7504500 of vraag meteen online een offerte aan. 
 

Ik heb een vraag over: Handyman services