Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in Zoetermeer? Dan heeft u in Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer de perfecte partner gevonden. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Dit doen we onder andere door vooraf uw wensen goed door te spreken en de haalbaarheid hiervan te beoordelen. Op die manier zorgt ons verhuisbedrijf ervoor dat uw verhuizing in Zuid-Holland volledig naar wens en op schema verloopt en dat is wel zo voordelig. Daarvoor rekenen we bovendien altijd normale tarieven, ook in het weekend.

Vraag naar onze mogelijkheden: Offerte

Volledige verhuisservice voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland

Een ander voordeel waar u van profiteert als u ons inschakelt, is onze complete verhuisservice. Indien gewenst ontzorgen we u van A tot Z bij uw verhuizing. Het maakt daarbij niet uit of het om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat in binnen- of buitenland. Ons verhuisbedrijf regelt het allemaal. Daarnaast zijn er allerlei extra diensten waarvoor u ons kunt inschakelen. Zo is er onze handymanservice en kunt u extra mankracht inhuren om u te helpen bij uw verhuizing.

Een voordelig verhuisbedrijf uit Zoetermeer dat u perfect van dienst is

Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer is meer dan een voordelig verhuisbedrijf voor Zoetermeer. Zo zijn we ook erg flexibel. Dat wil zeggen dat we op het moment dat u de aanvraag doet ervoor zorgen dat de werkzaamheden op de gewenste dag uitgevoerd kunnen worden. Hierbij staat de datum en tijd die u het beste uitkomt centraal. Daarnaast rekent u bij ons altijd op open en heldere communicatie, waardoor u bij de verhuizing altijd precies weet waar u aan toe bent. Bovendien gaan we net een stap verder dan andere verhuisbedrijven. Als we uw spullen hebben verhuisd, is het dossier daarmee niet gesloten bij ons. We komen indien gewenst achteraf nog materiaal afhalen en informeren naar het verloop van de rest van de verhuizing.

Schakel ons verhuisbedrijf in voor uw verhuizing

Wilt u een voordelig verhuisbedrijf dat met u meedenkt inschakelen voor uw verhuizing in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We beantwoorden graag uw vragen en brengen uw wensen in kaart tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)79 7504500 of het offerteformulier in te vullen.

515

Verhuizingen in 2024

265000

Kilometers per jaar

4352

Totaal aantal verhuizingen

100

Klanten bevelen ons aan