Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Subcontractor

DE partner voor de verhuis en transportmarkt in Nederland, omdat we mede als onderaanemer zijn gespecialiseerd in het overnemen van complete Trajecten binnen deze branche. Wij maken speciaal voor deze klanten onder andere gebruik van een wagenpark zonder enige vorm van reclame daarop. Daarnaast lopen onze proffesionals, om volledige intergratie voor deze klanten te waarborgen, indien gewenst in de bedrijfskleding van desbetreffende klanten.

U kunt onze jarenlange expertise onder andere inzetten voor:

(Inter)nationale logistieke high-end projecten.

  • Projectmanagement.
  • Technische verpakkingen w.o. Exportverpakkingen, Kunst & Sculpture verpakkingen, Project verpakkingen.
  • Handyman services.
  • (Inter)nationale transporten & koeriersdiensten binnen Europa van door-to-door.
  • Complete (Intern)nationale verhuizingen binnen Europa van door-to-door.

Vanzelfsprekend kunnen wij indien gewenst meerdere referenties overleggen waarbij we bovenstaande expertises kwalitatief en naar volle tevredenheid van, -en voor desbetreffende bedrijven hebben uitgevoerd. Excellent packing and moving is daarom als geen ander in staat, wanneer het bijvoorbeeld in het seizoen erg druk wordt bij desbetreffende klanten, deze dienst met behoudt van kwaliteit en service over te nemen en uit te voeren met als resultaat een zeer tevreden klant.

Bij Excellent packing and moving stellen wij hoge eisen aan de professionals die wij voor u inzetten. Onze kwalitatieve professionals beschikken allemaal over minimaal een VOG en VCA opleidingsniveau en hebben daarnaast ruime ervaring in de desbetreffende branche en het export verpakken van goederen.

Daarnaast investeren wij in onze professionals en willen wij dat zij zich blijven ontwikkelen door onder andere het volgen van branche gerelateerde opleidingen. Bij een aanvraag of offerte kunnen onze klanten nauwkeurig specificeren naar wie zij op zoek zijn. Denk daarbij aan eigenschappen, diploma’s en kwaliteiten waarover het door ons aan u te leveren personeel moet beschikken.

Om volledig aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij bij Excellent packing and moving ook professionals met aanvullende opleidingen, competenties en speciale rijbewijzen.

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening en wat onze vakgebieden zijn? 

Ik heb een vraag over: Subcontractor