Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Particulieren

Zoekt u een particulier verhuisbedrijf met een persoonlijke en flexibele dienstverlening? Reken dan op Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer. Ons verhuisbedrijf levert altijd maatwerk. Elke verhuizing is immers uniek. U kunt ons inschakelen om enkel de meubels en andere grote stukken te vervoeren die u zelf niet kunt verhuizen, maar we kunnen u ook van A tot Z ontzorgen bij uw verhuizing. De keuze is hierin volledig aan u.

Reken op een particulier verhuisbedrijf dat kwaliteit levert

Kwaliteit, flexibiliteit, heldere communicatie en persoonlijke aandacht staan bij ons particulier verhuisbedrijf hoog in het vaandel. Wanneer we uw inboedel verhuizen gaan we hier uiteraard zorgvuldig mee om. Fragiele en waardevolle spullen worden goed verpakt, zodat ze in dezelfde staat bij uw nieuwe woning aankomen. Daarnaast zijn we u van dienst op de door u gewenste datum en tijd dankzij onze flexibele planning. Ook in het weekend kunt u op ons rekenen tegen het reguliere tarief. Bovendien is het dossier bij ons niet gesloten als we uw spullen verhuisd hebben en u betaald heeft. We komen indien gewenst achteraf nog materiaal afhalen en informeren naar het verloop van de rest van de verhuizing. Ook kunnen we u met allerlei extra services van dienst zijn, zoals onze handymanservice.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wilt u gebruikmaken van de uitgebreide service van ons particulier verhuisbedrijf uit Zoetermeer? Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze speciale verhuisservice voor senioren of een volledig ontzorgde verhuizing. Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel hiervoor naar +31 (0)79 7504500. Wij bespreken graag uw wensen en de haalbaarheid daarvan met u, zodat we voor een zorgeloze verhuizing kunnen zorgen die volledig naar wens verloopt.
 

Ik heb een vraag over: Particulieren