Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Goudstraat 16a | 2718RC Zoetermeer

Particuliere verhuizingen

Verhuizen en alles wat daarbij komt kijken,

Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Wij bieden u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Wat wij doen, doen wij met zorg.

Vooraf inventariseren wij nauwkeurig wát en hoeveel er verhuisd moet worden. Hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens uw wensen is kan de verhuizing worden ingepland. Op de verhuisdag zorgen onze verhuizers dat uw spullen veilig en verzorgd naar uw nieuwe woning worden verhuisd. Wij zorgen uiteraard voor alle middelen die nodig zijn, zoals: verhuiswagen, verhuislift, beschermmiddelen voor de interne lift, bankstelhoezen, matrashoezen, schilderijboxen, computerboxen en modern materiaal voor alle andere te vervoeren stukken.

Excellent packing and movingmaakt het u graag gemakkelijk; heeft u extra handen nodig om uw spullen in te pakken, de wasmachine af- of aan te koppelen of meubels te de- en monteren dan kunnen wij u ook hiervoor een offerte op maat aanbieden. Door onze jarenlange ervaring in het verhuis vak komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

Senioren

Excellent packing and moving heeft haar dienstenpakket volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de senior, waarbij persoonlijke aandacht voor u en de overige bewoners het uitgangspunt is. Wij zorgen voor extra ondersteuning bij alle zaken rondom uw verhuizing. Denk hierbij aan het inpakken en uitpakken van uw spullen, het afhalen van gordijnen, rails en lampen en het afvoeren van overtollige huisraad etc. Excellent packing and moving neemt u graag alle zorg uit handen.

Grote stukken

Excellent packing and moving kan de verhuizing compleet voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een gedeelte. Bijvoorbeeld voor het verhuizen van grote stukken, zware spullen of kostbare huisraad. Wanneer u specialistische hulp nodig heeft voor het verhuizen van bijvoorbeeld een piano of een kostbaar kunstobject zijn wij u graag van dienst. Tevens kunt u de regie zelf in handen houden, u kunt ons inschakelen voor een verhuiswagen, verhuislift of extra mankracht.

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.

Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte online aan.

Ik heb een vraag over: Particuliere verhuizingen