Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Kunst verhuizen

Het verpakken, transporten en installeren van kunstobjecten, of ophangen van schilderijen is een vak op zich. Er komen speciaal vooraf uitgewerkte technieken bij kijken om gevaar voor beschadiging uit te sluiten. De veiligheid van uw schilderij of kunstwerk is de topprioriteit van Excellent packing and moving. Dit wordt weerspiegeld in de nauwgezette manier waarop elk kunstobject wordt verpakt voor vervoer. Excellent packing and moving levert indien nodig op maat gemaakte behuizingopties voor uw kunstverzending of opslagbehoefte.

Alle onze arthandlers zijn streng geselecteerde vakbekwame professionals. Zij hebben onder andere een vakopleiding tot arthandler genoten, beschikken daarnaast over een VCA veiligheidscertificaat en een verklaring van goed gedrag. Onze arthandlers begeleiden het transport van uw kostbaarheden het totale proces van A tot Z. Zo dragen zij zorg voor optimale dienstbaarheid, bieden een geweldige service en maximale discretie.

Kunstverzending

Excellent packing and moving kan uw kunstwerken door heel Europa veilig laten verzenden met behulp van voertuigen die daar speciaal voor zijn gemaakt. Daarnaast hebben wij ook een wereldwijd netwerk voor zee- en luchtvervoer. Met behulp van vertrouwde lokale zakenwaarnemers zullen wij toezien op de documentatie, levering, uitpakken en het eventueel installeren van de kunstwerken. Excellent packing and moving kan op elk moment de hele verzending overzien, van een enkel object tot een volledige container.

Beveiliging

Daarnaast zorgen wij indien noodzakelijk voor de benodigde contacten met politie, beveiliging en andere partijen zodat ook dergelijke speciale kunsttransporten soepel en vlekkeloos verlopen.

Bij alle kunsttransporten zorgt Excellent packing and moving voor passende verzekeringen en de benodigde (extra) beveiliging. Om u op elk ogenblik te kunnen vertellen waar uw kostbaarheden zich exact bevinden, werken wij ook bij elk kunsttransport met een online ‘track-and-tracesysteem’. Bij Excellent packing and moving geldt veiligheid voor alles.

Ik heb een vraag over: Kunst verhuizen