Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Internationale bedrijfsverhuizing

Een internationaal verhuisbedrijf nabij Zoetermeer

Bent u op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf in de buurt van Zoetermeer en Delft dat u kan helpen bij uw internationale verhuizing? Excellent packing and moving B.V. verhuist in heel Europa. Dat vraagt om een uitstekende coördinatie van het verhuisproces. Vanuit ons coördinatiecentrum wordt de internationale verhuizing van uw kostbaarheden volledig voor u georganiseerd. Al het nodige papierwerk wordt voor u gedaan en bovendien wordt uw inboedel uitstekend verzekerd. Excellent packing and moving B.V. maakt gebruik van de modernste, veiligste en vooral doelmatigste transportmogelijkheden.

Kies voor een ervaren internationaal verhuisbedrijf uit de omgeving van Zoetermeer en Delft

Wanneer u op ons internationaal verhuisbedrijf rekent voor uw verhuizing vanuit Zoetermeer of Delft naar een bestemming in Europa of daarbuiten profiteert u van uitstekende service. Dankzij ons directe, vriendelijke en professionele contact weet u altijd precies waar u aan toe bent. Daarnaast leveren we maatwerk tegen een redelijke prijs, waardoor de verhuizing volledig naar wens verloopt. Verhuist u naar een land buiten de Europese Unie? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de douaneformaliteiten tijdig en goed doorlopen worden. Ook is het mogelijk om uw inboedel tussentijds op te laten slaan in binnen- of buitenland. Hiervoor werken we samen met ervaren partnerbedrijven.

Profiteer van onze uitgebreide dienstverlening

Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer is meer dan een internationaal verhuisbedrijf, want we kunnen ook andersoortige verhuizingen in Zoetermeer, Delft en elders in Zuid-Holland voor u verzorgen. Denk daarbij onder andere aan:
•    Senioren verhuizingen
•    Particuliere verhuizingen
•    Kantoorverhuizingen

We zijn dan ook zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst met onze uitgebreide dienstverlening.

Informeer naar de mogelijkheden

Of u nu van Amsterdam naar Londen verhuist, van Zoetermeer naar Wenen, of van Delft naar Oslo; ons internationaal verhuisbedrijf staat voor u klaar met een complete verhuisservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)79 7504500. U kunt ook meteen online een offerte aanvragen voor uw internationale verhuizing.
 

Ik heb een vraag over: Internationale bedrijfsverhuizing