Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Ontzorgd verhuizen met Perfectverhuizingen

515

Verhuizingen in 2024

265000

Kilometers per jaar

4352

Totaal aantal verhuizingen

100

Klanten bevelen ons aan

Wilt u volledig ontzorgd verhuizen? Dat is begrijpelijk, want bij een verhuizing komt er veel op u af. Excellent packing and moving B.V. uit Zoetermeer neemt u graag al uw zorgen omtrent de verhuizing uit handen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen. Dit doen we onder andere door een uitgebreide dienstverlening te leveren. Zo kunt u op ons rekenen voor meubeltransport, het zorgvuldig inpakken van fragiele en waardevolle spullen, het uitvoeren van kleine klussen in en rondom uw nieuwe woning en nog veel meer.

Ontzorgd verhuizen dankzij een flexibele planning en uitgebreide dienstverlening

Ons verhuisbedrijf uit Zoetermeer verzorgd uw verhuizing van A tot Z waardoor u volledig ontzorgd kunt verhuizen. Of het nu om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat en of u nu in binnen- of buitenland verhuist; wij staan voor u klaar met een dienstverlening op maat. Voordat we beginnen brengen we uw wensen en de haalbaarheid hiervan in kaart tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens zorgen we er met een flexibele planning en persoonlijke aandacht voor dat de verhuizing volledig naar wens verloopt en dat deze op het gewenste moment plaatsvindt. Ook in het weekend kunt u op ons rekenen tegen het gebruikelijke voordelige tarief.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw verhuizing

Wij zorgen er graag voor dat u volledig ontzorgd kunt verhuizen. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen bij uw verhuizing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons wanneer u belt naar +31 (0)79 7504500. Het is ook mogelijk om meteen online een offerte aan te vragen. Offerte