Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Senioren verhuizing

Voor senioren kan een verhuizing heel wat stress en andere vervelende emoties oproepen. Met de speciale verhuisservice voor senioren van ons verhuisbedrijf uit Zoetermeer, Zuid-Holland ontzorgen wij ouderen volledig bij hun verhuizing. We snappen heel goed dat u alles niet langer zelf kunt, maar het werk liever niet uit handen geeft, omdat u bang bent dat een ander dit minder goed doet dan uzelf. Maar u kunt ons vertrouwen en uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Excellent packing and moving B.V. ontzorgt u met een complete service van A tot Z en zorgt voor een perfecte verhuizing.

Volledige ontzorging voor senioren bij hun verhuizing in Zuid-Holland dankzij onze verhuisservice

Met de verhuisservice voor senioren verloopt uw verhuizing in Zuid-Holland volledig naar wens. Dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we uw wensen en de haalbaarheid hiervan in kaart brengen. Vervolgens kunt u zelf uw spullen inpakken in professionele en stevige verhuisdozen of dit aan onze verhuizers overlaten. Porselein, kristal en andere breekbare spullen worden zorgvuldig ingepakt met speciale materialen die hiervoor bestemd zijn. Vervolgens worden uw inboedel en meubels getransporteerd met moderne verhuiswagens en met zorg uitgeladen op de plaats van bestemming. Hier kunnen we indien gewenst ook de spullen voor u uitpakken en het meubilair voor u monteren. We beschikken zelfs over een handymanservice waarmee we u helpen om kleine klussen in en rondom uw huis aan te pakken, zoals het ophangen van schilderijen en het leggen van vloerbedekking.

Onze senioren verhuisservice houdt het volgende in:
•    Vrijblijvende en gratis offerte/kennismakingsgesprek.
•    U beschikt over een vast contactpersoon tijdens het gehele verhuisproces.
•    Een speciale checklist, waardoor u niks over het hoofd kan zien.
•    Royaal gebruik van professionele stevige verhuisdozen.
•    Speciale materialen voor het inpakken van porselein, kristal en andere breekbare goederen.
•    Als het nodig is wordt het grote meubilair voor u professioneel gedemonteerd.
•    Zorgvuldig inpakken van het overige inventaris en gedemonteerde meubelstukken.
•    Zorgvuldig transport met moderne verhuiswagens.
•    Uitpakken goederen en monteren meubilair op de gewenste plaats.
•    Speciale Zuid-Holland handyman: lampen, schilderijen en dergelijke ophangen.

Schakel ons verhuisbedrijf in voor uw verhuizing

Wilt u gebruikmaken van onze verhuisservice voor senioren bij uw verhuizing in Zuid-Holland? Dan staat Perfect B.V. uit Zoetermeer graag voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen omtrent de verhuizing te bespreken. U bereikt ons wanneer u belt naar +31 (0)79 7504500. U kunt ook meteen online een offerte bij ons aanvragen. 
 

Ik heb een vraag over: Senioren verhuizing