Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Marconistraat 10 | 2665JE Bleiswijk

Verhuizen naar het buitenland? Lees hier 5 tips

  1. Zoek uit wat de visa- en verblijfsvereisten zijn voor het land waar je naar wilt verhuizen. Sommige landen vereisen bijvoorbeeld dat je een werk- of studievisum hebt voordat je daar kunt wonen. Zorg dat je voldoet aan alle vereisten voordat je vertrekt om problemen te voorkomen.

  2. Neem contact op met de ambassade van het land waar je naar wilt verhuizen om te informeren naar eventuele andere vereisten, zoals inentingen of medische verklaringen.

  3. Vergeet ook niet om contact op te nemen met je bank en eventuele andere financiële instellingen om te informeren naar hun beleid voor het verhuizen naar het buitenland. Dit kan helpen om problemen te voorkomen bij het gebruiken van je bankrekening en creditcards in het nieuwe land.

  4. Regel transport voor al je bezittingen. Dit kan betekenen dat je een verhuisbedrijf inhuurt om je spullen naar het nieuwe land te vervoeren, of dat je ervoor kiest om alles zelf te verpakken en te verzenden.

  5. Zorg ervoor dat je voldoende geld hebt om je eerste paar maanden in het nieuwe land te kunnen redden. Dit kan helpen om eventuele financiële stress te verminderen terwijl je je aan het settelen bent in je nieuwe omgeving.